casa aia

Rosetti

Casa Rosetti, inaugurată în 2021, pornește la o distanță considerabilă de debutul concrete hub, însă vine cu îmbunătățiri la nivel de management intern, precum și un concept nou de implementare a colaborărilor între entități: Arhitect – Beneficiar – Furnizor

Ne propunem să strângem cât mai mulți profesioniști din industria creativă, arhitecți, designeri de interior, ingineri și urbaniști într-un spațiu în care se pot conecta ușor la proiecte și colaborări.

parteneri principali

facilități

Casa Rosetti

Spațiile de coworking se află într-un imobil istoric recondiționat, îmbinând tehnologia actuală cu luxul aristocrației de la sfârșit de secol XIX.

Toate spațiile noastre sunt amenajate în relația cu arta și design-ul, creând un comfort unic, exclusivist și dezirabil.

Dacă poți lucra de oriunde, de ce să nu lucrezi cu noi?

coworking

Luxury

Suplimentar față de posibilitatea de networking, prin întâlniri cu caracter profesional și prin conectarea cu specialiști în domeniu, producători și potențiali clienți, Casa AIA pune la dispoziție servicii necesare desfășurării activității profesionale în sine, spații de lucru și o echipă pregătită să livreze și să furnizeze servicii specifice.

beneficii suplimentare

indiferent de locație

comunitate

In paralel cu spațiile de coworking, ne propunem să punem bazele unei comunități online ce permite o mai bună conexiune între clienți, arhitecți și furnizori.

management & teamwork

Varietatea de activități și interconectivitatea, amenajarea fluidă și liberă, existența unei echipe de profesioniști coagulată în jurul spațiului sunt principii care ne diferențiază de hub-uri similare din București.

portofoliu online

Vrem să aducem în prim-plan o serie de proiecte ce reprezintă identitatea fiecărui membru CASA AIA, pentru a expune publicului larg calitatea proiectelor desfășurate în spațiile noastre. 

galerie de imagini

Luxury

ai întrebări? contactează-ne