casa aia

concrete hub

În anul 2013, odată cu înființarea asociației AIA – Asociația pentru Inovație în Arhitectură, ia naștere concrete hub, sub umbrela CASA AIA. Conceptul se materializează sub forma unui centru de artă & inovație și se înființează ca spațiu de coworking pentru industriile creative. 

Ne propunem să strângem cât mai mulți profesioniști din industria creativă, arhitecți, designeri de interior, ingineri și urbaniști într-un spațiu în care se pot conecta ușor la proiecte și colaborări.

parteneri principali

facilități

concrete hub

Spațiile de coworking sunt găzduite de o cladire nouă, un rezultat de bune practici arhitecturale și etalon al sustenabilității și inovației. Read more…

Toate spațiile noastre sunt amenajate în relația cu arta și design-ul, creând un comfort unic, exclusivist și dezirabil.

Dacă poți lucra de oriunde, de ce să nu lucrezi cu noi?

evenimente

beton

Spațiul are o zonă special concepută pentru a organiza evenimente.

Mai mult decât un centru al comunităților creative, concrete hub este un spațiu al educației și dialogului, găzduind o gamă variată de evenimente specifice, fie că vorbim despre cursuri, seminarii și workshop-uri, conferințe sau expoziții, ateliere work-in-motion, creative meetings sau testarea și dezvoltarea de proiecte pilot.

Pe teresa de la etajul 1 se pot organiza evenimente outdoor și ateliere de creație.

beneficii suplimentare

indiferent de locație

comunitate

In paralel cu spațiile de coworking, ne propunem să punem bazele unei comunități online ce permite o mai bună conexiune între clienți, arhitecți și furnizori.

management & teamwork

Varietatea de activități și interconectivitatea, amenajarea fluidă și liberă, existența unei echipe de profesioniști coagulată în jurul spațiului sunt principii care ne diferențiază de hub-uri similare din București.

portofoliu online

Vrem să aducem în prim-plan o serie de proiecte ce reprezintă identitatea fiecărui membru CASA AIA, pentru a expune publicului larg calitatea proiectelor desfășurate în spațiile noastre. 

galerie de imagini

beton

ai întrebări? contactează-ne