Training-uri

Intro

Centrul Casa AIA organizează training-uri specializate în domeniul arhitecturii, designului și construcțiilor pentru instruirea personalului diferitelor companii și permite găzduirea unor astfel de activități, organizate extern, de către companii, punând la dispoziție spațiul și logistica centrului (spațiu de lucru, monitor, board, proiectoare,etc).

Centrul Casa AIA organizează training-uri specializate în domeniul arhitecturii, designului și construcțiilor pentru instruirea personalului diferitelor companii și permite găzduirea unor astfel de activități, organizate extern, de către companii, punând la dispoziție spațiul și logistica centrului (spațiu de lucru, monitor, board, proiectoare, etc).

Training-urile se realizează pentru un număr de 10-20 persoane, sub conducerea unor tutori și instructori specializați și avizați, aleși de către A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură) sau de către compania ce dorește realizarea trainingurilor. Acest tip de activitate se desfășoară pe o perioadă de 1-2 săptămâni, cu 5-15 ședințe, conform necesităților și specificului de instruire. De exemplu:

  • training de utilizare a unui nou soft pentru construcții, destinat inginerilor;
  • training intern pentru noi departamente (de comunicare, de proiectare, etc);
  • training tehnic pentru noi tipuri de produse, alături de parteneri producători, distribuitori.

În cadrul sesiunilor de training, grupul de lucru va deprinde abilități și cunoștințe tehnice, relaționale, stimulându-se astfel creșterea eficienței și motiviației staff-ului, creșterea competitivității în piață, dezvoltându-se totodată coeziunea în cadrul echipei. Partenerii A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură) dispun de expertiză în diverse domenii, precum operarea în softurile de ultimă oră, comunicarea, tehnicile și materialele de construcție inovative ș.a.m.d., putând asigura un training de calitate, conform cerințelor clientului.