Prezentari cu plasare de produse

Intro

Centrul Casa AIA permite realizarea de prezentări cu plasare de produse, pe timpul evenimentelor organizate și co-organizate de A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură). Produsele plasate sunt produsele companiilor specializate în domeniul arhitecturii, designului și construcțiilor.

Având în vedere că una dintre componentele misiunii centrului este aceea de contribui la formarea unei generații active, informate și actuale de profesioniști de tineri arhitecți, Casa AIA introduce în portofoliul său de activități prezentările cu plasare de produse. În cadrul evenimentelor ce servesc nevoii de a încuraja și întreținere o bună comunicare intra și interprofesională, promovând performanța și calitatea profesională în domeniul arhitecturii, artelor, construcțiilor ș.a.m.d., centrul asigură vizibilitate produselor și materialelor de construcție high-end, în asistența a 50-200 de invitați, persoane ce aparțin din diverse medii și domenii de specialitate, artiști, arhitecți, designeri etc.

Produsele sunt prezentate într-un interval de 5-15 minute, conform necesităților de prezentare, în timpul evenimentelor de profil, de către un reprezentant al companiei producătoare/distribuitoare. Astfel, vizitatorii centrului au posibilitatea de obține informații specializate de la sursă, luând contact direct cu materialele inovative, a căror utilizare poate schimba considerabil demersul arhitectural sau calitatea constructivă.

Z Prezentările cu plasare de produse inserate în cadrul evenimentelor fac parte din calendarul acestora și beneficiază de o promovare echitabilă, ca parte din parcursul acestora. Prezentările cu plasare de produse care constituie un eveniment de sine stătător capătă astfel, caracteristicile unui eveniment, cu o durată și un public adecvat, totodată, nivelul de detaliere al prezentării fiiind mai mare.