Evenimente

Intro

Centrul Casa AIA găzduiește o serie de evenimente destinate publicului specializat în domeniul arhitecturii, designului, construcțiilor, dar și publicului larg, organizate de A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură), alături de partenerii săi, instituții și companii de profil.

Centrul Casa AIA găzduiește o serie de evenimente destinate publicului specializat în domeniul arhitecturii, designului, construcțiilor, dar și publicului larg, organizate de A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură), alături de partenerii săi, instituții și companii de profil. În virtutea misiunii asociației de a realiza în Casa AIA o casă a artelor și culturii, care promovează creativitatea tinerilor și produsul artistic românesc, totodată creând un spațiu de dialog al profesioniștilor, portofoliul de evenimente susținut în locație adună o tipologie vastă de evenimente:

Toate aceste evenimente servesc nevoii de a încuraja și întreținere o bună comunicare intra și interprofesională, promovând performanța și calitatea profesională în domeniul arhitecturii, artelor, construcțiilor ș.a.m.d. Casa AIA permite găzduirea în cadrul evenimentelor, a a 50-200 de invitați, persoane ce aparțin din diverse medii și domenii de specialitate, artiști, arhitecți, designeri etc. Evenimentele sunt prezentate de 1-2 moderatori, reprezentanți ai A.I.A (Asociația pentru Inovație în Arhitectură) și/sau ai companiilor organizatoare.